Opsætning af smart home i dit hjem

Produkty pro inteligentní domácnost se začaly stávat stálicí ve většině domácností. V této souvislosti často také chcete mít různé produkty nastavené tak, aby co nejoptimálněji seděly pro wifi signál nebo jen pro udržení pořádku v domácnosti.

Kování/zavěšení jsou zřídka zahrnuty

V této souvislosti může být obtížné najít správné odpružení pro nyní mnoho různých produktů, pokud vůbec nějaké existují. Je to dáno jednak rychlostí, s jakou přicházejí na trh, jednak tím, že trh pro některé modely může být relativně malý. Když to zkombinujete se skutečností, že držáky jsou zřídka součástí výrobku, může být obtížné najít správný držák/zavěšení. Obvykle to tedy končí tak, že výrobek stojí a plave na stole nebo polici, kde je právě dostatek místa.

Výhody instalace produktů pro chytrou domácnost

Jak již bylo zmíněno, existuje několik výhod, jak dostat produkt pro chytrou domácnost ze stolu/police na stěnu nebo strop, včetně:

  • Poskytuje lepší pokrytí
  • Ušetříte místo na poličce nebo stole
  • Výrobek lze snáze „schovat z cesty“ například za televizi nebo stůl
  • Můžete mít snazší přístup k produktům, pokud mají alternativně ležet někde v zásuvce/skříni, když produkt nepoužíváte
  • Stane se snazší stát se integrovanou součástí domácnosti, například pokud použijete vložku pro stmívač Philips Hue tak, aby vypadal jako „normální“ vypínač.

Možná vám pomůžeme

Pokud máte nějaké problémy při hledání nástěnného držáku / závěsu na stěnu, můžete také najít pomoc u nás. V našem sortimentu již máme několik různých závěsů/kování např. Produkty Google, Apple a TP-link a aktivně pracujeme na jejich rozšíření. Jednou z výhod naší výrobní metody (3D tisk) je, že dokážeme velmi rychle vyrobit nové suspenze. Pokud tedy potřebujete montáž, můžete nás také snadno kontaktovat buď prostřednictvím chatu, našeho kontaktního formuláře nebo e-mailu. Pak vám s největší pravděpodobností můžeme pomoci, alespoň se o to budeme muset pokusit.