Vi 3D printer alle ordrer "on demand" - Det er smart for vores forretning, kræver ikke et stort lager og godt for miljøet.

Ve weshape věříme v udržitelnost a efektivitu našeho obchodního modelu. Proto jsme zavedli způsob výroby „on demand“, kdy všechny zakázky 3D tiskneme dle potřeby. To znamená, že nepotřebujeme udržovat velké zásoby a zároveň je to ekologičtější způsob výroby.

Co je 3D tisk?

3D tisk je technologie, která umožňuje výrobu trojrozměrných objektů z digitálních souborů. Funguje tak, že objekt tvoří vrstvu po vrstvě pomocí 3D tiskárny, která taví a vytlačuje plasty nebo jiné materiály.

Jaké jsou výhody 3D tisku?

3D tisk má oproti tradičním výrobním metodám několik výhod. V prvé řadě se jedná o velmi flexibilní a všestrannou metodu, která umožňuje výrobu jedinečných a složitých tvarů, kterých nelze dosáhnout tradičními výrobními postupy. Kromě toho lze 3D tisk provádět lokálně a na vyžádání, což znamená, že může snížit náklady na dopravu a emise CO2.

Jak funguje výroba „na vyžádání“?

výroba „na vyžádání“ znamená, že naše zboží nevyrábíme, dokud si jej zákazník neobjedná. Po zadání objednávky produkt vytiskneme na 3D tiskárně a zašleme přímo zákazníkovi. Tímto způsobem se můžeme vyhnout velkým zásobám, a tím snížit naše náklady a minimalizovat odpad.

Jaké jsou výhody výroby „na vyžádání“?

Největší výhodou výroby „on demand“ je, že vyrábíme pouze skutečně objednané zboží. To znamená, že se můžeme vyhnout velkým zásobám, čímž se vyhneme finančním nákladům a ekologickému odpadu spojenému s nutností skladovat a manipulovat s velkým množstvím hotových výrobků. Navíc dokážeme rychle vyrobit a odeslat objednávky, což znamená, že naši zákazníci mohou rychleji obdržet své zboží.

Jak může výroba „na vyžádání“ pomoci životnímu prostředí?

výroba „na vyžádání“ může pomoci životnímu prostředí několika způsoby. V první řadě může snížit plýtvání a nadprodukci, která je hlavním zdrojem odpadu a emisí CO2. Navíc může snížit náklady na dopravu a emise CO2, protože zboží se vyrábí blíže k zákazníkovi a nemusí se převážet na velké vzdálenosti.